William Hill Bingo Faqja e internetit

William Hill Bingo rishikim

Lojtarët nga Shqipëria janë pranuar

Luaj
Luaj

Pronar: WHG (International) Limited Casinos

Dhoma Bingo: 25

Vlerësim 7.1/10

Ne kemi vlerësuar William Hill Bingo sipas faqet tona Bingo 'sistem të rangut dhe vlerësuar atë si GREAT vend Bingo. Kjo nënkupton që ju do të ngjarë të ketë një përvojë të mirë në qoftë se ju vendosni për të luajtur në këtë faqe Bingo. Për të shënuar William Hill Bingo si vend i madh e kemi shqyrtuar reputacionin e autoritetin e saj licencues, llogaritur vizitorët mujore, dhe shqyrtuar politikën e bonuse e faqes. Kontrolloni disa detaje më poshtë dhe do të vendosë nëse kjo kazino në internet është me vlerë vizituar apo jo.

William Hill Bingo është në pronësi aktualisht nga WHG Casinos International Limited. Ajo operon në bazë të licensës, të lëshuara nga Britania e Madhe fatit Komisionin dhe Gjibraltar Kumar Komisionerin - të dyja janë autoritete reputacion licencimit. Site ka 25 dhoma në internet Bingo dhe gjuha e tij kryesor është anglisht.

25£

Shpërblim

18+. T&C zbatohen Kerkese

55£

game Individual Çmimi i përgjithshëm

18+. T&C zbatohen Kerkese
INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
paysafecard
skrill
trustly
credit_debit
entropay
neteller
paypal
Opsionet e Softuerëve
virtue_fusion
Mbështetje

Live Chat: 24/7

0870 518 1715. SMS dhe thirrje përsëri nuk mbështeten

[email protected]

Autoriteti licencues

Gibraltar Gambling Commissioner

mirë

UK Gambling Commission

më i mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

25£

Shpërblim

Kerkese 18+. T&C zbatohen

Vështrim i shkurtër i internetit

Të gjitha politikat e rëndësishme, duke përfshirë Bonuset dhe Politika Tërheqja, janë shfaqur në mënyrë të qartë dhe të përbëhet nga informacione të detajuara. Për të krijuar një llogari, ju do të kërkohet për të vërtetuar identitetin nëpërmjet telefonit ose ngarkoni një dokument identiteti. Bazuar në informacionin mbi këtë faqe dhe renditjen e saj, ne rekomandojmë William Hill Bingo për profesionale lojtarëve online Bingo. Kjo është një kazino e madhe online dhe kjo është shumë e mundshme që ju do të keni një përvojë Fine duke luajtur në të.

Pronar
WHG (International) Limited Casinos
Vit
1998
Dhoma Bingo Gjitha
25
Kufiri tërheqja
Not limited
Gjuhe Gjitha
English
Koha tërheqja
e-Wallet: 0-24 hours
Metoda e tërheqjes Gjitha
PayPal

Pro dhe kundra

Rekuizitë

  • William Hill Bingo takon një nga kompanitë më të mëdha të basteve globale
  • Ofron shumë dhoma Bingo në internet
  • kazino të vjetra dhe të besuar

Kundra

  • Një numër i shteteve janë të kufizuara

Lini një përgjigje

INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
paysafecard
skrill
trustly
credit_debit
entropay
neteller
paypal
Opsionet e Softuerëve
virtue_fusion
Mbështetje

Live Chat: 24/7

0870 518 1715. SMS dhe thirrje përsëri nuk mbështeten

[email protected]

Autoriteti licencues

Gibraltar Gambling Commissioner

mirë

UK Gambling Commission

më i mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

25£

Shpërblim

Kerkese 18+. T&C zbatohen
character character
25£

Shpërblim

18+. T&C zbatohen
Kerkese