Velvet Bingo Faqja e internetit

Velvet Bingo rishikim

Lojtarët nga Shqipëria janë pranuar

Luaj
Luaj

Pronar: ElectraWorks Limited

Dhoma Bingo: 7

Vlerësim 1.55/5

Ne kemi vlerësuar Velvet Bingo bazë të sistemit të rangut faqet tona bingo 'dhe vlerësuar ato si një vend të diskutueshëm Bingo. Kjo tha, ju jeni të ngjarë të ketë një përvojë të paqartë në qoftë se ju zgjidhni për të luajtur në këtë faqe interneti Bingo. Për të shënuar Velvet Bingo siç e diskutueshme ne kemi hetuar reputacionin e autoritetin e saj licencues, ka shqyrtuar numrin e vizitorëve mujore në faqen e internetit dhe të politikës së saj të bonuse. Shih pak hollësi më poshtë dhe do të vendosë nëse kjo kazino online është vlerë checking out apo jo.

Velvet Bingo është në pronësi aktualisht nga ElectraWorks Limited. Ajo operon në bazë të licensës, të lëshuara nga Britania e Madhe fatit Komisionin dhe Gjibraltar Kumar Komisionerin - të dyja janë autoritete reputacion licencimit. Faqja e internetit ka 7 online dhoma Bingo. gjuha kryesore Site është anglisht.

40£

Shpërblim

Kerkese

50£

Bonus në Fortune Wheel

Kerkese
INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
paysafecard
skrill
boku
credit_debit
neteller
Opsionet e Softuerëve
cozy
Mbështetje

live Chat

020 3608 1305

përmes formës në vend

Autoriteti licencues

Gibraltar

mirë

UKGC

më i mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

40£

Shpërblim

Kerkese 18+. T&C zbatohen

Vështrim i shkurtër i internetit

Velvet Bingo lejon PayPal tërheqjet dhe një çift të metodave të tjera të tërheqjes, si dhe. Të gjitha udhëzimet e mëdha, duke përfshirë edhe bonuset dhe politikën e tërheqjes, janë shpalosur në mënyrë të qartë dhe të përbëhet nga informacione të detajuara. Për të krijuar një llogari, lojtari do të kërkohet për të vërtetuar identitetin me telefon ose ngarkoni një dokument identifikimi. Bazuar në informacion në lidhje me këtë faqe interneti dhe të rangut të saj, ne nuk e rekomandojmë këtë faqe për lojtarët e ri online Bingo. Kjo është një kazino e diskutueshme në internet dhe ju do të ngjarë të ketë një eksperiencë të paqartë duke luajtur në të.

Pronar
ElectraWorks Limited
Vit
2014
Dhoma Bingo
7
Kufiri tërheqja
Not limited
Gjuhe
English
Koha tërheqja
5-7 working days
Metoda e tërheqjes
Paysafecard

Pro dhe kundra

Rekuizitë

 • Nuk ka kufizime tërheqjes
 • mbështetje të jetojnë chat 24/7
 • Pranon pagesa nëpërmjet PayPal

Kundra

 • Reputacioni Сontroversial casino
 • Pranon vetëm pak vende

Bingo dhoma në dispozicion

 • Big Ben Big Ben
 • 20K Sliding Jackpot 20K Sliding Jackpot
 • Victoria 90 Victoria 90
 • Down Town Down Town
 • City Hall City Hall
 • Devoted Dabbers Devoted Dabbers
 • Boosted Bingo Boosted Bingo
INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
paysafecard
skrill
boku
credit_debit
neteller
Opsionet e Softuerëve
cozy
Mbështetje

live Chat

020 3608 1305

përmes formës në vend

Autoriteti licencues

Gibraltar

mirë

UKGC

më i mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

40£

Shpërblim

Kerkese 18+. T&C zbatohen
character character
40£

Shpërblim

18+. T&C zbatohen
Kerkese