Tombola Bingo Faqja e internetit

Tombola Bingo rishikim

Lojtarët nga Shqipëria janë pranuar

Luaj
Luaj

Pronar: Tombola Int

Dhoma Bingo: 20

Vlerësim 4.1/5

Ne kemi vlerësuar Tombola Bingo sipas faqet tona Bingo 'sistem të rangut dhe vlerësuar atë si GREAT vend Bingo. Kjo nënkupton që ju do të ngjarë të ketë një përvojë të mirë në qoftë se ju vendosni për të luajtur në këtë faqe Bingo. Për të shënuar Tombola Bingo si vend i madh e kemi shqyrtuar reputacionin e autoritetin e saj licencues, llogaritur vizitorët mujore, dhe shqyrtuar politikën e bonuse e faqes. Kontrolloni disa detaje më poshtë dhe do të vendosë nëse kjo kazino në internet është me vlerë vizituar apo jo.

Tombola Bingo është në pronësi aktualisht nga Tombola International Plc. Ajo operon nën licencën e Mbretërisë së Bashkuar të fatit Komisionin dhe ofron 20 dhoma në internet Bingo. gjuha kryesore Site është anglisht.

50£

Welcome bonus

Kerkese
INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
credit_debit
paypal
Opsionet e Softuerëve
no_info
Mbështetje

Live Chat: 24/7

0800 298 873

[email protected]

Autoriteti licencues

UKGC

më i mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

50£

Welcome bonus

Kerkese 18+. T&C zbatohen

Vështrim i shkurtër i internetit

Të gjitha politikat e rëndësishme, duke përfshirë Bonuset dhe Politika Tërheqja, janë shfaqur në mënyrë të qartë dhe të përbëhet nga informacione të detajuara. Për të krijuar një llogari, ju do të kërkohet për të vërtetuar identitetin nëpërmjet telefonit ose ngarkoni një dokument identiteti. Bazuar në informacionin mbi këtë faqe dhe renditjen e saj, ne rekomandojmë Tombola Bingo për profesionale lojtarëve online Bingo. Kjo është një kazino e madhe online dhe kjo është shumë e mundshme që ju do të keni një përvojë Fine duke luajtur në të.

Pronar
Tombola Int
Vit
2012
Dhoma Bingo
20
Kufiri tërheqja
Card:£20,000
Gjuhe
English
Koha tërheqja
PayPal: up to 72 hours
Metoda e tërheqjes
PayPal
Certifikatat
EGR Operator Award 2013-2019

Pro dhe kundra

Rekuizitë

 • operator i vjetër dhe i besuar bingo
 • User-friendly interface e faqes
 • Pranon pagesa nëpërmjet PayPal

Kundra

 • Në dispozicion për banorët nga Britania e Madhe vetëm

Bingo dhoma në dispozicion

 • bingo90 bingo90
 • Trio Trio
 • Pulse Pulse
 • Cinco Cinco
 • Paper Paper
 • The Machine The Machine
 • Blocks Blocks
 • bingoLite bingoLite
 • Morph Morph
 • Potion Potion
 • bingo60 bingo60
 • bingo75 bingo75
 • Picture bingo Picture bingo
 • BingoRoulette BingoRoulette
 • bingo50 bingo50
 • tombola Roulette tombola Roulette
 • bingo80 bingo80
 • Roller-Coaster Roller-Coaster
 • Lucky 7 Lucky 7
 • tombola arcade tombola arcade
INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
credit_debit
paypal
Opsionet e Softuerëve
no_info
Mbështetje

Live Chat: 24/7

0800 298 873

[email protected]

Autoriteti licencues

UKGC

më i mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

50£

Welcome bonus

Kerkese 18+. T&C zbatohen
character character
50£

Welcome bonus

18+. T&C zbatohen
Kerkese