Sparkly Bingo Faqja e internetit

Sparkly Bingo rishikim

Lojtarët nga Shqipëria janë pranuar

Luaj
Luaj

Pronar: 888 Holdings

Dhoma Bingo: 4

Vlerësim 4.05/5

Ne kemi vlerësuar Sparkly Bingo sipas faqet tona Bingo 'sistem të rangut dhe vlerësuar atë si GREAT vend Bingo. Kjo nënkupton që ju do të ngjarë të ketë një përvojë të mirë në qoftë se ju vendosni për të luajtur në këtë faqe Bingo. Për të shënuar Sparkly Bingo si vend i madh e kemi shqyrtuar reputacionin e autoritetin e saj licencues, llogaritur vizitorët mujore, dhe shqyrtuar politikën e bonuse e faqes. Kontrolloni disa detaje më poshtë dhe do të vendosë nëse kjo kazino në internet është me vlerë vizituar apo jo.

Sparkly Bingo është në pronësi aktualisht nga 888 Holdings plc. Ajo operon në bazë të licensës, të lëshuara nga Britania e Madhe fatit Komisionin dhe Gjibraltar Kumar Komisionerin - të dyja janë autoritete reputacion licencimit. Faqe ka 4 online dhoma Bingo dhe gjuha kryesore e faqeje është anglisht.

120

Bileta Bingo

Kerkese

3%

Cashback Daily

Kerkese
INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
paysafecard
credit_debit
neteller
paypal
Opsionet e Softuerëve
dragonfish
Mbështetje

live Chat

0800 901 2469

[email protected]

Autoriteti licencues

Gibraltar

mirë

UKGC

më i mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

120

Bileta Bingo

Kerkese 18+. T&C zbatohen

Vështrim i shkurtër i internetit

Të gjitha politikat e rëndësishme, duke përfshirë Bonuset dhe Politika Tërheqja, janë shfaqur në mënyrë të qartë dhe të përbëhet nga informacione të detajuara. Për të krijuar një llogari, ju do të kërkohet për të vërtetuar identitetin nëpërmjet telefonit ose ngarkoni një dokument identiteti. Bazuar në informacionin mbi këtë faqe dhe renditjen e saj, ne rekomandojmë Sparkly Bingo për profesionale lojtarëve online Bingo. Kjo është një kazino e madhe online dhe kjo është shumë e mundshme që ju do të keni një përvojë Fine duke luajtur në të.

Pronar
888 Holdings
Vit
2015
Dhoma Bingo
4
Kufiri tërheqja
Players outside the UK:£10,000 per month
Gjuhe
English
Koha tërheqja
Debit Cards: 4-7 business days
Metoda e tërheqjes
PayPal

Pro dhe kundra

Rekuizitë

  • I takon një prej fermave më të mëdha Kumar - 888 Holdings PLC
  • Pranon pagesa nëpërmjet PayPal
  • Një numër i dhomave Bingo në dispozicion

Kundra

  • Disa lojëra Bingo në dispozicion
  • Kufijtë e ulëta e tërheqjes për banorët jo-në Mbretërinë e Bashkuar

Bingo dhoma në dispozicion

  • 90 Ball 90 Ball
  • 75 Ball 75 Ball
  • 5 Line 5 Line
  • 52-5 Bingo 52-5 Bingo
INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
paysafecard
credit_debit
neteller
paypal
Opsionet e Softuerëve
dragonfish
Mbështetje

live Chat

0800 901 2469

[email protected]

Autoriteti licencues

Gibraltar

mirë

UKGC

më i mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

120

Bileta Bingo

Kerkese 18+. T&C zbatohen
character character
120

Bileta Bingo

18+. T&C zbatohen
Kerkese