Nutty Bingo logo

Nutty Bingo rishikim

Lojtarët nga Shqipëria janë pranuar

Luaj
Luaj

Pronar: Zenzero Limited

Dhoma Bingo: 3

Vlerësim 5.1/10

20£

Bonus & 20 rrotullime

18+. T&C zbatohen Kerkese

35£

Jackpot Daily, dhomë Freebie

18+. T&C zbatohen Kerkese
INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
paysafecard
skrill
neteller
paypal
Opsionet e Softuerëve
dragonfish
Mbështetje

Live Chat: 10:00-02:00

0800 901 2510

përmes formës në vend

Autoriteti licencues

UK Gambling Commission

më i mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

20£

Bonus & 20 rrotullime

Kerkese 18+. T&C zbatohen

Vështrim i shkurtër i internetit

Pronar
Zenzero Limited
Vit
2011
Dhoma Bingo Gjitha
3
Kufiri tërheqja
Players outside the UK:£10,000 per month
Gjuhe Gjitha
English
Koha tërheqja
Debit Cards: 4-7 business days
Metoda e tërheqjes Gjitha
PayPal

Pro dhe kundra

Rekuizitë

  • I takon një prej fermave më të mëdha Kumar - 888 Holdings PLC
  • Pranon pagesa nëpërmjet PayPal

Kundra

  • Disa lojëra Bingo në dispozicion
  • Kufijtë e ulëta e tërheqjes për banorët jo-në Mbretërinë e Bashkuar

Lini një përgjigje

INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
paysafecard
skrill
neteller
paypal
Opsionet e Softuerëve
dragonfish
Mbështetje

Live Chat: 10:00-02:00

0800 901 2510

përmes formës në vend

Autoriteti licencues

UK Gambling Commission

më i mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

20£

Bonus & 20 rrotullime

Kerkese 18+. T&C zbatohen
character character
20£

Bonus & 20 rrotullime

18+. T&C zbatohen
Kerkese