Heart Bingo Faqja e internetit

Heart Bingo rishikim

Lojtarët nga Shqipëria janë pranuar

Luaj
Luaj

Pronar: Gamesys Operations Limited

Dhoma Bingo: 6

Vlerësim 3.55/5

Ne kemi vlerësuar Heart Bingo sipas faqet tona Bingo 'sistem të rangut dhe vlerësuar atë si GREAT vend Bingo. Kjo nënkupton që ju do të ngjarë të ketë një përvojë të mirë në qoftë se ju vendosni për të luajtur në këtë faqe Bingo. Për të shënuar Heart Bingo si vend i madh e kemi shqyrtuar reputacionin e autoritetin e saj licencues, llogaritur vizitorët mujore, dhe shqyrtuar politikën e bonuse e faqes. Kontrolloni disa detaje më poshtë dhe do të vendosë nëse kjo kazino në internet është me vlerë vizituar apo jo.

Heart Bingo është në pronësi aktualisht nga Gamesys Operations Limited. Ajo operon nën licencën e Komisionit bixhozit në Mbretërinë e Bashkuar - një autoritet licencues reputacion. Site ka 6 dhoma në internet Bingo dhe gjuha e tij kryesor është anglisht.

50£

Welcome bonus

Kerkese
INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
paysafecard
credit_debit
paypal
Opsionet e Softuerëve
gamesys
Mbështetje

live Chat

0800 458 3360 SMS dhe thirrje përsëri nuk mbështeten

[email protected]

Autoriteti licencues

UKGC

më i mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

50£

Welcome bonus

Kerkese 18+. T&C zbatohen

Vështrim i shkurtër i internetit

Të gjitha politikat e rëndësishme, duke përfshirë Bonuset dhe Politika Tërheqja, janë shfaqur në mënyrë të qartë dhe të përbëhet nga informacione të detajuara. Për të krijuar një llogari, ju do të kërkohet për të vërtetuar identitetin nëpërmjet telefonit ose ngarkoni një dokument identiteti. Bazuar në informacionin mbi këtë faqe dhe renditjen e saj, ne rekomandojmë Heart Bingo për profesionale lojtarëve online Bingo. Kjo është një kazino e madhe online dhe kjo është shumë e mundshme që ju do të keni një përvojë Fine duke luajtur në të.

Pronar
Gamesys Operations Limited
Vit
2010
Dhoma Bingo
6
Kufiri tërheqja
£10,000 per transaction
Gjuhe
English
Koha tërheqja
e-Wallet: 24 hours
Metoda e tërheqjes
PayPal
Certifikatat
WhichBingo Award 2019

Pro dhe kundra

Rekuizitë

 • Kazino është në dispozicion
 • Chat mbështetje 24/7
 • Një numër i ofruesve të lojës

Kundra

 • Për lojtarët nga Britania e Madhe vetëm
 • Promovimet synuar vetëm lojtarët në Mbretërinë e Bashkuar

Bingo dhoma në dispozicion

 • Blox Bingo Blox Bingo
 • The Crystal Maze Bingo The Crystal Maze Bingo
 • Session Bingo Session Bingo
 • Superlinks Bingo Superlinks Bingo
 • Bingo Winners Club Daily Bingo Winners Club Daily
 • Bingo Winners Club Weekly Bingo Winners Club Weekly
INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
paysafecard
credit_debit
paypal
Opsionet e Softuerëve
gamesys
Mbështetje

live Chat

0800 458 3360 SMS dhe thirrje përsëri nuk mbështeten

[email protected]

Autoriteti licencues

UKGC

më i mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

50£

Welcome bonus

Kerkese 18+. T&C zbatohen
character character
50£

Welcome bonus

18+. T&C zbatohen
Kerkese