Dove Bingo Faqja e internetit

Dove Bingo rishikim

Lojtarët nga Shqipëria janë pranuar

Luaj
Luaj

Pronar: Jumpman Gaming Limited

Dhoma Bingo: 11

Vlerësim 4.1/5

Ne kemi vlerësuar Dove Bingo sipas faqet tona Bingo 'sistem të rangut dhe vlerësuar atë si GREAT vend Bingo. Kjo nënkupton që ju do të ngjarë të ketë një përvojë të mirë në qoftë se ju vendosni për të luajtur në këtë faqe Bingo. Për të shënuar Dove Bingo si vend i madh e kemi shqyrtuar reputacionin e autoritetin e saj licencues, llogaritur vizitorët mujore, dhe shqyrtuar politikën e bonuse e faqes. Kontrolloni disa detaje më poshtë dhe do të vendosë nëse kjo kazino në internet është me vlerë vizituar apo jo.

Dove Bingo është në pronësi aktualisht nga Jumpman Gaming Limited. Ajo operon në bazë të licencave të lëshuara nga ana e bixhozit në Mbretërinë e Bashkuar Komisionit dhe Alderney fatit Komisioni i kontrollit. Site ka 11 dhoma në internet Bingo. gjuha kryesore Site është angleze dhe nuk ka opsione të tjera janë në dispozicion. Dove Bingo lejon tërheqje deri PayPal.

500

rrotullime falas

Kerkese

50£

Vetëm të hani Voucher

Kerkese
INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
paysafecard
credit_debit
pay_by_mobile
paypal
Opsionet e Softuerëve
jumpman
Mbështetje

Live Chat: të arritshme nëpërmjet mesazheve Dove Bingo në Facebook

përmes formës në vend

Autoriteti licencues

UKGC

më i mirë

Alderney

mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

500

rrotullime falas

Kerkese 18+. T&C zbatohen

Vështrim i shkurtër i internetit

Të gjitha politikat e rëndësishme, duke përfshirë Bonuset dhe Politika Tërheqja, janë shfaqur në mënyrë të qartë dhe të përbëhet nga informacione të detajuara. Për të krijuar një llogari, ju do të kërkohet për të vërtetuar identitetin nëpërmjet telefonit ose ngarkoni një dokument identiteti. Bazuar në informacionin mbi këtë faqe dhe renditjen e saj, ne rekomandojmë Dove Bingo për profesionale lojtarëve online Bingo. Kjo është një kazino e madhe online dhe kjo është shumë e mundshme që ju do të keni një përvojë Fine duke luajtur në të.

Pronar
Jumpman Gaming Limited
Vit
2018
Dhoma Bingo
11
Kufiri tërheqja
Not limited
Gjuhe
English
Koha tërheqja
e-Wallet: 1-5 days
Metoda e tërheqjes
PayPal

Pro dhe kundra

Rekuizitë

 • Nuk ka kufizime tërheqjes
 • Pagesat nga PayPal janë në dispozicion
 • Një numër i dhomave Bingo

Kundra

 • Kazino relativisht i vogël
 • Nuk ka çmime fitoi

Bingo dhoma në dispozicion

 • 90 Ball Bingo 90 Ball Bingo
 • Bingo Millions 90-Ball Instant Bingo Millions 90-Ball Instant
 • 75 Ball Bingo 75 Ball Bingo
 • Bingo Millions 80-Ball Instant Bingo Millions 80-Ball Instant
 • 80 Ball Bingo 80 Ball Bingo
 • Bingo Millions 75-Ball Instant Bingo Millions 75-Ball Instant
 • Bingo Blast Bingo Blast
 • Clock Work Clock Work
 • Friday Fun Friday Fun
 • Heavy Weight Heavy Weight
 • Bingo Millions Bingo Millions
INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
paysafecard
credit_debit
pay_by_mobile
paypal
Opsionet e Softuerëve
jumpman
Mbështetje

Live Chat: të arritshme nëpërmjet mesazheve Dove Bingo në Facebook

përmes formës në vend

Autoriteti licencues

UKGC

më i mirë

Alderney

mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

500

rrotullime falas

Kerkese 18+. T&C zbatohen
character character
500

rrotullime falas

18+. T&C zbatohen
Kerkese