Chit Chat Bingo Faqja e internetit

Chit Chat Bingo rishikim

Lojtarët nga Shqipëria janë pranuar

Luaj
Luaj

Pronar: 888 Holdings

Dhoma Bingo: 20

Vlerësim 2.4/5

Ne kemi vlerësuar Chit Chat Bingo sipas tonë Bingo Faqet Ranking Sistemit dhe vlerësuar ato si një vend të diskutueshëm Bingo. Kjo tha, ju jeni të ngjarë të ketë një përvojë të paqartë në qoftë se ju zgjidhni për të luajtur në këtë faqe interneti Bingo. Për të shënuar Chit Chat Bingo siç e diskutueshme ne kemi hetuar reputacionin e autoritetin e saj licencues, ka shqyrtuar numrin e vizitorëve mujore në faqen e internetit dhe të politikës së saj të bonuse. Shih pak hollësi më poshtë dhe do të vendosë nëse kjo kazino online është vlerë checking out apo jo.

Chit Chat Bingo është në pronësi aktualisht nga 888 Holdings PLC. Ajo operon sipas licencës të Komisionit bixhozit në Mbretërinë e Bashkuar - një autoritet licencues reputacion. Faqja e internetit ka 20 bingo dhoma dhe ofron disa lojra Bingo ekskluzive. Gjuha kryesore e internetit është anglisht dhe nuk ka opsione të tjera janë në dispozicion.

300%

Shpërblim

Kerkese

15%

Games bonus dhe 15% bonus bingo

Kerkese
INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
paysafecard
credit_debit
entropay
neteller
paypal
Opsionet e Softuerëve
dragonfish
Mbështetje

live Chat

0800 901 2510

[email protected]

Autoriteti licencues

Gibraltar

mirë

UKGC

më i mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

300%

Shpërblim

Kerkese 18+. T&C zbatohen

Vështrim i shkurtër i internetit

Chit Chat Bingo lejon tërheqjet Paypal dhe një çift të metodave të tjera të tërheqjes, si dhe. Të gjitha udhëzimet e mëdha, duke përfshirë edhe bonuset dhe politikën e tërheqjes, janë shpalosur në mënyrë të qartë dhe të përbëhet nga informacione të detajuara. Për të krijuar një llogari, lojtari do të kërkohet për të vërtetuar identitetin me telefon ose ngarkoni një dokument identifikimi. Bazuar në informacion në lidhje me këtë faqe interneti dhe të rangut të saj, ne nuk e rekomandojmë këtë faqe për lojtarët e ri online Bingo. Kjo është një kazino e diskutueshme në internet dhe ju do të ngjarë të ketë një eksperiencë të paqartë duke luajtur në të.

Pronar
888 Holdings
Vit
2010
Dhoma Bingo
20
Kufiri tërheqja
Players outside the UK:£10,000 per month
Gjuhe
English
Koha tërheqja
Debit Cards: 4-7 business days
Metoda e tërheqjes
PayPal

Pro dhe kundra

Rekuizitë

 • I takon një prej fermave më të mëdha Kumar - 888 Holdings PLC
 • Pranon pagesa nëpërmjet PayPal
 • Një numër i dhomave Bingo në dispozicion

Kundra

 • Kazino vogël
 • Kufijtë e ulëta e tërheqjes për banorët jo-në Mbretërinë e Bashkuar

Bingo dhoma në dispozicion

 • Prize Time Prize Time
 • Mystery Jackpot Mystery Jackpot
 • VIP Players VIP Players
 • All Players All Players
 • Daily Doozey Daily Doozey
 • On The House On The House
 • £250 Sizzling Sunday £250 Sizzling Sunday
 • £1K Magical Monday £1K Magical Monday
 • £600 Dreamy Monday £600 Dreamy Monday
 • £1 £1
 • 500 Terrific Tuesday 500 Terrific Tuesday
 • £500 Wacky Wednesday £500 Wacky Wednesday
 • £1K Wishful Thursday £1K Wishful Thursday
 • 90’s Extreme 90’s Extreme
 • WOW! WOW!
 • Late Night Show Late Night Show
 • The Big£10 The Big£10
 • Big Fat 10 Big Fat 10
 • High 5 High 5
 • Roller Coaster Roller Coaster
 • Bounce’t Bounce’t
INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
paysafecard
credit_debit
entropay
neteller
paypal
Opsionet e Softuerëve
dragonfish
Mbështetje

live Chat

0800 901 2510

[email protected]

Autoriteti licencues

Gibraltar

mirë

UKGC

më i mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

300%

Shpërblim

Kerkese 18+. T&C zbatohen
character character
300%

Shpërblim

18+. T&C zbatohen
Kerkese