Buzz Bingo logo

Buzz Bingo rishikim

Lojtarët nga Shqipëria janë pranuar

Luaj
Luaj

Pronar: Buzz Group Limited

Dhoma Bingo: 24

Vlerësim 10/10

30£

Welcome bonus

18+. T&C zbatohen Kerkese

1,250£

dhuroj javore në dhomën e të gjithë fituesit Bingo

18+. T&C zbatohen Kerkese
INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
credit_debit
paypal
Opsionet e Softuerëve
virtue_fusion
Mbështetje

Live Chat: 24/7

8081691459

[email protected]

Autoriteti licencues

UK Gambling Commission

më i mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

30£

Welcome bonus

Kerkese 18+. T&C zbatohen

Vështrim i shkurtër i internetit

Pronar
Buzz Group Limited
Vit
2018
Dhoma Bingo Gjitha
24
Kufiri tërheqja
£50,000 per day
Gjuhe Gjitha
English
Koha tërheqja
e-Wallet: 0-1 hours
Metoda e tërheqjes Gjitha
PayPal
Certifikatat Gjitha
EGR Operator Award 2019

Pro dhe kundra

Rekuizitë

  • Ofron shumëllojshmëri e lojrave Bingo
  • lojra Bingo ekskluzive në dispozicion
  • Pranon pagesa nëpërmjet PayPal

Kundra

  • Kazino relativisht e re
  • Pranon lojtarë nga disa vendePak monedhat janë në dispozicion

Lini një përgjigje

INFORMACIONE MBI BINGON
Opsionet e Pagesës
credit_debit
paypal
Opsionet e Softuerëve
virtue_fusion
Mbështetje

Live Chat: 24/7

8081691459

[email protected]

Autoriteti licencues

UK Gambling Commission

më i mirë
Luaj

OFERTA MË E MIRË

30£

Welcome bonus

Kerkese 18+. T&C zbatohen
character character
30£

Welcome bonus

18+. T&C zbatohen
Kerkese