Faqet e internetit më të mira për bingo 2020

Mirësevini në Bingo77 - një nga faqet MË TË MIRA të internetit në Shqipëri për ata që i dashurojnë lojërat e bingos online. Një tipar dallues i faqes së internetit Bingo77 është fakti që menaxhohet nga lojëtarë të apasionuar pas bingos nga Shqipëria. Kjo është arsyeja pse klientët tanë mund të jenë të sigurtë që do të marrin vetëm informacione të përditësuara dhe që kanë lidhje me bingon online në gjuhën e tyre amtare - në shqip. Ekipi ynë ka grumbulluar një sasi të madhe të dhënash mbi shpërblimet e bingos në disa kazino dhe salla bingoje - si ato të njohura globalisht, ashtu edhe vetëm nga Shqipëria. Përveç bonuseve të bingos, në Bingo77 ju do të zbuloni gjithashtu rregulla dhe strategji të zakonshme fituese kur të luani bingo online. Kur të bëheni një vizitor i rregullt i faqes sonë, ju do të siguroheni - asnjë nga promocionet më fitimprurëse nga qendrat e lojërave të fatit online në Shqipëri nuk do të anashkalohet!

character character

faqet Bingo për të luajtur në në Shqipëri

Buzz Bingo

jo wagering
për newbies
30£

Welcome bonus

 • Dhoma Bingo

  24

 • Pronar

  Buzz Group Limited

 • Koha tërheqja

  e-portofolin: 0-1 orë, pagesa me kartë: 2-5 ditë

 • Autoriteti licencues

 • Mundësuar nga Virtue Fusion
 • 40 £ në depozitë e parë
 • tërheqja minimal 5 £
10/10

I shkëlqyer

18+. T&C zbatohen

Heart Bingo

50£

Welcome bonus

 • Dhoma Bingo

  6

 • Pronar

  Gamesys Operations Limited

 • Koha tërheqja

  e-Wallet: 24 orë

 • Autoriteti licencues

 • Mundësuar nga Gamesys
 • 50 £ në depozitë e parë
 • tërheqja minimal 10 £
7.1/10

Më i mirë

18+. T&C zbatohen

Galabingo

50£

pa pagesë Bingo

 • Dhoma Bingo

  17

 • Pronar

  LC International Limited

 • Koha tërheqja

  e-portofolin: 0-24 orë, pagesa me kartë: 3-5 ditë

 • Autoriteti licencues

 • shpërblimet e përditshme
 • Mundësuar nga Virtue Fusion
 • 50 £ në depozitë e parë
8.7/10

Më i mirë

18+. T&C zbatohen

Sun Bingo

50£

shpërblim

 • Dhoma Bingo

  12

 • Pronar

  Tabcorp UK Limited Casinos

 • Koha tërheqja

  Pagesat Card: 3-5 ditë

 • Autoriteti licencues

7.7/10

Më i mirë

18+. T&C zbatohen

Foxy Bingo

jo wagering
për newbies
40£

Welcome bonus

 • Dhoma Bingo

  16

 • Pronar

  ElectraWorks Limited

 • Koha tërheqja

  e-portofolin: 48-72 orë, pagesa me kartë: 5 ditë, transfertat bankare: 4-7 ditë

 • Autoriteti licencues

 • bonuse shtesë në fundjavë
 • shpërblimet e përditshme
 • Mundësuar nga Cozy
 • 40 £ në depozitë e parë
8.2/10

Më i mirë

18+. T&C zbatohen

Tombola Bingo

për newbies
50£

Welcome bonus

 • Dhoma Bingo

  20

 • Pronar

  Tombola (International) Plc

 • Koha tërheqja

  PayPal: deri në 72 orë

 • Autoriteti licencues

 • Referojuni një Shoku bonus
 • 200% në depozitimin e parë
8.2/10

Më i mirë

18+. T&C zbatohen

Sky Bingo

për newbies
40£

Bonus & 100 rrotullime falas

 • Dhoma Bingo

  6

 • Pronar

  Sky Plc group

 • Koha tërheqja

  e-portofolin: 12-24 orë, pagesa me kartë: 2-5 ditë

 • Autoriteti licencues

 • shpërblimet e përditshme
 • Mundësuar nga Virtue Fusion
 • 60 £ në depozitë e parë
9.5/10

I shkëlqyer

18+. T&C zbatohen

William Hill Bingo

për newbies
25£

shpërblim

 • Dhoma Bingo

  25

 • Pronar

  WHG (International) Limited Casinos

 • Koha tërheqja

  e-Wallet: 0-24 orë

 • Autoriteti licencues

 • Mundësuar nga Virtue Fusion
 • 25 £ në depozitë e parë
 • tërheqja minimal 5 £
7.1/10

Më i mirë

18+. T&C zbatohen

Costa Bingo

jo wagering
300%

Bonus dhe 30 rrotullime falas

 • Dhoma Bingo

  36

 • Pronar

  888 Holdings plc

 • Koha tërheqja

  e-Wallet: 48-72 orë

 • Autoriteti licencues

 • shpërblimet e përditshme
 • Mundësuar nga Dragonfish
 • 300% në depozitimin e parë
 • tërheqja minimal 5 £
9.3/10

I shkëlqyer

18+. T&C zbatohen

Dove Bingo

500

rrotullime falas

 • Dhoma Bingo

  11

 • Pronar

  Jumpman Gaming Limited

 • Koha tërheqja

  e-portofolin: 1-5 ditë, pagesa me kartë: 1-5 ditë

 • Autoriteti licencues

 • ofron Site cashback
 • Mundësuar nga Jumpman
8.2/10

Më i mirë

18+. T&C zbatohen

Deal Or No Deal Bingo

40£

Bonus për regjistrim

 • Pronar

  Bear Group Ltd Casinos

 • Koha tërheqja

  e-portofolin: 0-24 orë, pagesa me kartë: 3-5 ditë

 • Autoriteti licencues

1.5/10

Keq

18+. T&C zbatohen

Loony Bingo

300%

bonus First depozitave

 • Dhoma Bingo

  4

 • Pronar

  Daub Alderney Limited

 • Koha tërheqja

  Debit Cards: 4-7 ditë pune, Wire Transfer: 7-10 ditë pune

 • Autoriteti licencues

 • Mundësuar nga Dragonfish
 • 80 £ në depozitë e parë
 • tërheqja minimal 5 £
7.3/10

Më i mirë

18+. T&C zbatohen

Dabber Bingo

105

Bileta falas dhe 10 rrotullime falas

 • Pronar

  Tau Marketing Services Limited

 • Koha tërheqja

  e-portofolin: 2-5 ditë

 • Autoriteti licencues

 • Mundësuar nga Dragonfish
 • 100£ on first deposit
 • tërheqja minimal 5 £
6.8/10

Mirë

18+. T&C zbatohen

Velvet Bingo

40£

shpërblim

 • Dhoma Bingo

  7

 • Pronar

  ElectraWorks Limited

 • Koha tërheqja

  5-7 ditë pune

 • Autoriteti licencues

3.1/10

I diskutueshëm

18+. T&C zbatohen

Chit Chat Bingo

jo wagering
300%

shpërblim

 • Dhoma Bingo

  20

 • Pronar

  888 Holdings plc

 • Koha tërheqja

  Debit Cards: 4-7 ditë pune, Wire Transfer: 7-10 ditë pune

 • Autoriteti licencues

 • shpërblimet e përditshme
 • Mundësuar nga Dragonfish
 • Programi Besnik
 • 300% në depozitimin e parë
 • tërheqja minimal 5 £
4.8/10

I diskutueshëm

18+. T&C zbatohen

Sparkly Bingo

120

bileta Bingo

 • Dhoma Bingo

  4

 • Pronar

  888 Holdings plc

 • Koha tërheqja

  Debit Cards: 4-7 ditë pune, Wire Transfer: 7-10 ditë pune

 • Autoriteti licencues

8.1/10

Më i mirë

18+. T&C zbatohen

Nutty Bingo

jo wagering
20£

Bonus & 20 rrotullime

 • Dhoma Bingo

  3

 • Pronar

  Zenzero Limited

 • Koha tërheqja

  Debit Cards: 4-7 ditë pune, Wire Transfer: 7-10 ditë pune

 • Autoriteti licencues

 • shpërblimet e përditshme
 • 20 £ në depozitë e parë
 • tërheqja minimal 5 £
5.1/10

Mirë

18+. T&C zbatohen

Fever Bingo

500

rrotullime falas

 • Dhoma Bingo

  11

 • Pronar

  Jumpman Gaming Limited

 • Koha tërheqja

  e-portofolin: 24 orë

 • Autoriteti licencues

 • ofron Site cashback
 • Mundësuar nga Jumpman
5.1/10

Mirë

18+. T&C zbatohen

Candy Shop Bingo

jo wagering
200%

shpërblim

 • Dhoma Bingo

  2

 • Pronar

  Zenzero Limited

 • Koha tërheqja

  Debit Cards: 4-7 ditë pune, Wire Transfer: 7-10 ditë pune

 • Autoriteti licencues

 • Mundësuar nga Dragonfish
 • 200% në depozitimin e parë
 • tërheqja minimal 5 £
7.7/10

Më i mirë

18+. T&C zbatohen

Lucky Ladies Bingo

300%

Welcome bonus

 • Dhoma Bingo

  7

 • Pronar

  ElectraWorks Limited

 • Koha tërheqja

  deri në 5-7 ditë pune

 • Autoriteti licencues

 • Mundësuar nga Cozy
 • 300% në depozitimin e parë
 • tërheqja minimal 1 £
6/10

Mirë

18+. T&C zbatohen

Gravy Train Bingo

180

rrotullime falas

 • Dhoma Bingo

  7

 • Pronar

  ElectraWorks Limited

 • Koha tërheqja

  deri në 5-7 ditë pune

 • Autoriteti licencues

 • Mundësuar nga Cozy
 • 300% në depozitimin e parë
 • tërheqja minimal 1 £
5.1/10

Mirë

18+. T&C zbatohen

ZGJEDHJA E LOJTARËVE SHQIPTARË

Buzz Bingo

30£ Welcome bonus

Luaj

Heart Bingo

50£ Welcome bonus

Luaj

Galabingo

50£ pa pagesë Bingo

Luaj

Sun Bingo

50£ shpërblim

Luaj

Foxy Bingo

40£ Welcome bonus

Luaj

Tombola Bingo

50£ Welcome bonus

Luaj

Sky Bingo

40£ Bonus & 100 rrotullime falas

Luaj

William Hill Bingo

25£ shpërblim

Luaj

faq

 • Si luhet bingo?

  Bingo është një lojë e "fatit të mbarë". Pritësi i lojës (i quajtur "thirrësi"), tërheq rastësisht numrat e zgjedhur fitues. Lojtarët duhet t'i përputhin këta numra fitues me ata që janë printuar në kombinime të ndryshme në biletat 5x5 që ata zotërojnë. Nëse numrat fitues renditen në një linjë në biletat e tyre, ata thërrasin "Bingo!". Në ditët e sotme, është gjithashtu e mundur që të luani bingo online në disa adresa bingo në Shqipëri.

 • Cili është Aplikacioni më i mirë Bingo në Shqipëri?

  Ju mund të luani lojëra bingo për para, ose falas. Në rastin e fundit, ju mund të zgjidhni dhe të shkarkoni aplikacione që kanë akses publik. 5 aplikacionet MË TË MIRA për Android përfshijnë Bingo Gem Rush, Super Bingo HD, Bingo Blitz, Lucky Bingo dhe Bingo Heaven. 5 aplikacionet MË TË MIRA për iOS janë Robin Hood Bingo, Moon Bingo, Ted Bingo, Sugar Bingo dhe Polo Bingo.

 • Ç'lloj lojërash bingo ekzistojnë?

  Ekzistojnë dy lloje biletash Bingo. Një rrjet 5x5 përdoret për të luajtur Bingon me 75-gogla dhe një rrjet 9x3 përdoret për "Housie"-in, ose Bingon me 90-gogla. Sidoqoftë, ekzistojnë klasifikime të tjera të lojërave bingo. Kështu, ju mund të lexoni dhe të luani Bingon Zgjidhe-Ti (më tepër një llotari), Bingon Bonanza (me 43 numra të tërhequr), Bingon e Garave me Kuaj(me numra nga 1 deri në 15 dhe deri në 15 lojtarë), Bingon e Kalimtarit (lojtari i fundit që qëndron bëhet fituesi), Bingon me 30 Gogla (përbëhet nga 30 gogla Bingo) dhe Coverall Bingo (më tepër një slot). Lojtarët mund të zgjedhinndërmjet shumëllojshmërisë së tyre në disa adresa shqiptare të bingosdhe të luajnë falas, ose për para të vërteta.

 • A është e sigurt të luash bingo online në Shqipëri?

  Bingo online mund të jetë një mënyrë për të kaluar kohën e lirë totalisht e sigurt dhe e siguruar nëse një lojtar ndjek këto rregulla të thjeshta. Kontrolloni nëse adresa e bingos ka një licencë dhe sigurohuni që ajo të përputhet me ligjet e komisioneve përkatëse në Shqipëri. Gjithashtu, për të parandaluar humbjen e papritur të parave ne i rekomandojmë lojtarët që t'i kontrollojnë mirë Termat dhe Kushtet e tërheqjeve të bonuseve të bingos dhe të basteve në çdo qendër të lojërave të fatit online.